Kotipesiä

syyskuu 7, 2009 at 6:02 pm (Aika, Perhe, suku, koti, Uncategorized) (, )

Eilen vietiin ”vävykokelaan” kanssa kärryllinen huonekaluja Kuopioon esikoisen vuokraboxiin, jossa hän on jo viikon punkannut patjalla. Sängyn kantaminen seitsemänteen kerrokseen kävi muuten päivän liikunta-annoksesta!  Boxi on siisti yksiö keskustassa. Kellaritiloissa oli pyykkitupa, kuivatushuone ja mankeli sekä saunaosasto. Kätevää siis. Opiskelu oli käynnistynyt mukavasti; kaupunkisuunnistuksella oli kuulema pitänyt mm. lääketieteen rastilla sijoittaa ihan oikeat lehmän sisäelimet oikeisiin paikkoihin. Keittiön kaappeihin oli tyttömme jo hankkinut mausteita ja kaurahiutaleitakin, vaikka kaurapuuro kotona oli ollutkin aina vähän ”pakkopuuroa”. Niis, eihän siitä käynnistä ihan liikuttumatta kukaan selvinnyt. Nysse on siellä ekassa omassa pesässä!

Kun yhden muutosta oli jotenkin selvitty, odotti eteisessä  jo seuraava patja lähtövalmiina. Mieskin hankki asunnon työnsä vuoksi toisesta kaupungista, ja keräili eilen pakollisen selviytymispaketin omaan kämppäänsä. Jotenkin tuntui sekin kyllä tosi oudolta! (Meillä ei kohta muuten ole vieraspatjoja, kun toinenkin tyttö sitten ensi vuonna lähtee. )

Minä voinkin  sitten tehdä oikein ”kunnarin”, kun vierailen joka pesässä vuorotellen samalla reissulla. Paul Young lauloi aikoinaan:  ”Wherever I lay my hat, that`s my home”. Toisaalta lempihippityttöni Carole King (nyt jo iäkkäämpi sellainen) kyseli: ” Does`t anybody stay  in one place any more? It would be so fine to see your face at my door.” Carole laulaa myös: ”Close your eyes and think of me and soon I`ll be there.You got a friend.” Aika paljon on nyt kaukana ihmisiä, joita kaipaan, ja tuon ”mentaalisen” yhteyden lisäksi kaipaan kyllä ihan fyysistäkin läheisyyttä. Mutta aikansa kutakin. Minä olen nyt tämän varsinaisen kotipesän talonpitäjä ja toivon, että pelit pelaa eikä katto tai putket ala vuotaa ja ettei niitä hiiriä tulisi ihan hirveästi sisälle, lepakoista puhumattakaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: