POM-PI-TUT-TAA!!

tammikuu 5, 2010 at 12:19 pm (Toiminta, Tutkimus) (, , , )

Tunnistan jännät jutut vatsanpohjalla. Äsken kouraisi juuri sillä tavalla. Kirjoitin jonkinlaiseksi uudenvuodenlupaukseksi, että eteentuleviin tilaisuuksiin pitää tarttua rohkeasti. Silloin ei vielä ollut kovin montaa tilaisuutta edessä, tai ainakaan tiedossa, mutta nyt niitä tuntuu siunaantuvan. Kiitos sähköisen, ja erityisesti sosiaalisen, median! Ilman niitä elelisin täysin rauhallisesti,  ainakin lähes tietämättömänä esim. siitä, että kansainvälinen kasvatustieteen konferenssi ECER järjestetään tänä vuonna Helsingissä elokuussa ja että sinne voi laittaa abstraktin 15.1. mennessä. Taas kouraisi, vaikka todennäköistä onkin, että mahdollinen abstrakti tuleekin bumerangina takaisin tällaiselle jatko-opiskelijalle, joka ei varsinkaan osaa sitä englantiakaan. Mutta siitä huolimatta aion abstraktin kyhätä. Kiitos Dillonin kurssin, että on edes jotain pohjaa sille. Joka tapauksessa aion todennäköisesti osallistua edes kuuntelijana kyseiseen tapahtumaan.

Muuta kivaa tarjoaa Otavan opisto ja Verkkopedagogiikka järjestämällä kuin mittatilaustyönä omalle Toimiryhmälleni tammikuun pajan. http://verkkopeda.ning.com/events/event/show?id=2319702%3AEvent%3A4006&xgi=4kT9XbLIAhqMxT&xg_source=msg_invite_event 

Ja mitenkähän se pohjoismainen toimintatutkimusryhmä, josta sain vinkin? Nyt vain toivon ”helluntalaisilmiötä”, että rupeaisin yht`äkkiä puhumaan kielillä. Mutta sitä odotellessa lienee kielikuuri välttämätön vaihtoehto!

Mainokset

2 kommenttia

  1. Taru said,

    Tervetuloa Otavaan pajaan ihmettelemään vaihtoehtopedagogiikoita. Luvassa on jälleen aika huikea setti esityksiä perjantaina ja tekemistä lauantaina!
    Taru

    • Päivi Kujamäki said,

      Pompin iloisesti sinne Otavaan tutustumaan mm. ilon pedagogiikkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: