Harmittavia pilviä taivaalla!

huhtikuu 19, 2010 at 8:05 pm (Elämä, Luonto, ympäristö, maisema, Runot, Uncategorized) (, )

Luonnonvoimien edessä on välillä antauduttava ja luovutettava. Se Vaasan toimintatutkijoiden tapaaminen peruuntui tänään tuhkapilven takia. Vaikka jännitinkin esiintymisreissua, niin ainakin yhtä paljon myös odotin sitä. Lisäksi olin mielestäni siihen hyvin valmistautunutkin… mutta aina ei voi voittaa… Terveellisiä kokemuksiahan nämä ovat meille ihmisille, jotka luulemme itse hallitsevamme maailmaa. Nyt on junaliput ja hotellit sitten peruttu ja kohtalokaverin kanssa harmitukset jaettu.  Joten pitänee orientoitua kolmeen ihan tavalliseen koulupäivään.

Tyttärenkin matkasuunnitelmat venyvät samaisesta syystä. Matka etenee nyt maan tasalla junaraiteilla ensin Münchenin liepeille  ystäväperheen huomaan! Suurkiitos heille avusta!

Huhtikuu on ailahtelevaista aikaa, ja onhan se erotiikankin aikaa. Katsoin eilen Runoraadin, johon elokuvaohjaajat olivat ohjanneet lyhytelokuvan valitsemaansa eroottiseen runoon. Tykkäsin erityisesti kahdesta runosta: Johanna Vuoksenmaan ohjaamasta: ”Rakastaisin sinua niin kuin kaikkea ensimmäistä…” (Katriina Koskinen) ja  Petri Kotwican ohjaamasta Lassi Nummen runosta Koskettamatta.  Niissä oli sellainen odotuksen ja pidäteltyjen intohimojen tunnelma. Haluaminen on minusta ollut  aina paljon parempaa kuin saaminen. ”Luonnonvoimien edessä on välillä antauduttava ja luovutettava” 🙂

Runovideot voi katsoa Areenalta: http://areena.yle.fi/video/860086

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: