”Se on kaipuu aina sinne, mistä vaivoin ensin pääsee pois…” (Egotrippi)

kesäkuu 15, 2010 at 8:32 am (Aika, Musiikki) (, )

Eilen mietin, miten voikaan  kaivata niin monessa eri aikamuodossa. Voi kaivata sitä, mitä oli joskus tai mitä olisi voinut olla. Voi kaivata sitä, mitä ei koskaan tn. tule olemaan tai toisaalta sitä, mikä kenties voi olla mahdollista. Ja voi, ainakin minun tapauksessani, kaivata etukäteen myös sitä, mitä on nyt, mutta ei kohta enää ole. Kaipaavalle ihmiselle Egotripin laulut soivat juuri oikeassa sävellajissa. Ja niin kuin Egotrippikin tietää, niin tiedän minäkin, syyn ja lääkkeen tähän tunteeseen. ”Tiedän miksi sydämeni laulaa aina niin sinisin sävelin. Se tahtoo näyttää näin sen, kuinka mun käy, jos en enää mee eteenpäin…”
Tähän epämääräiseen olotilaan, jossa ei saa mistään otetta ja jossa aika tuntuu matelevan ja itse ihmettelee sen vieressä, mitä kaikkea voisikaan tehdä tällä kaikella ajalla, ( jota yleensä on liian vähän), on paras lääke yksinkertaisesti vain tarttua johonkin, vaikka se juuri onkin vaikeaa. Eilen laitoin maahan porkkanansiemenet ja heti helpotti. Tänään taidan viimeinkin tehdä erään selonteon, jolla saan vähän lisärahoitusta tälle olemiselleni. ”Nouset kyytiin kerran, oot kyydissä aina. Aina matkalla jonnekin. Minne ikinä päätyykin, on puolitiessä jostain…”

http://www.youtube.com/watch?v=iynZZ_-nq3w

PS. Sanomattakin lienee selvää, että nyt sataa. ”Katossa on reikä….” Ei se tästä 😉 http://www.youtube.com/watch?v=moppcrHxmjk&feature=related

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: