”Justiinsa se luola, minnekkä mänö pistää hölöt hoosuun, sisältää sen aarteen mittee oot lähtennä jälestämmään.”

kesäkuu 22, 2010 at 3:57 pm (Kasvu, Kasvatus, Uncategorized) ()

Savolaiset viisaudet ovat kyllä ihan omaa luokkaansa! Piti tosin lukea se kahteen kertaan ennen kuin syntyperäisenä hämäläisenä ymmärsin…”hölöt hoosuun”…:)  Mutta niinhän se juuri on; parhaat jutut ovat sekä pelottavia että haluttavia.

Nyt se luola, jota kohti olen lähtenyt pikku hiljaa tallustelemaan, on se kansainvälinen Ecer-konferenssi Helsingissä. Tänään jo vähän kirjoitin esitelmääni. Tuhkapilven vuoksi en saanutkaan harjoitella pohjoismaisten toimintatutkijoiden tapaamisessa esiintymistä englannin kielellä, joten Ecer tulee olemaan Se Eka Kerta. Mutta siitä olen todella iloinen, että viimein tämän tutkimuksen myötä olen  innostunut, kiinnostunut ja alkanut harjoittella englantia. Ei taida ihminen välttämättä haluta oppia mitään, ennen kuin tulee todellinen tarve. Btw.  BBC:n Learning English sivut ovat hyvä paikka lisätä sanavarastoa ja seurata samalla ajankohtaisia uutisia maailmalla. Suosittelen.

En tiedä sitten, onko mulla hölöt hoosussa elokuussa, mutta jollain perverssillä tavalla jopa pidän siitä tunteesta vatsan pohjassa silloin, kun jotakin tärkeää on luvassa. Ja ihan niin kuin mummollanikin, minullakin pitää olla aina jokin asia, jota kohti suuntaan kulkuni ja ajatukseni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: