”Tässä nyt, tässä nyt, tässä hetkessä elämäsi sun!”

helmikuu 17, 2011 at 8:37 am (Elämä, Musiikki, Uncategorized) (, )

Eilen kuulemani Pyhimyksen Nyt ei jätä rauhaan! Reiluun neljään minuuttiin mahtuu pakahduttavan paljon painavaa ja surullista sanomaa suljetulta osastolta. ”Lepositeissä sisälläni tunteiden tungos…Aamulla asennettiin aivoihin salpa, ihmishenki on niin halpa” Parhaita sanotuksia mitä olen vähään aikaan kuullut. (Yhteisvastukeräys on muuten tänä vuonna suunnattu erityisesti nuorten yksinäisyyden ehkäisyyn.) ”Ei ihminen voi tietää, tietää, toiset vie, toiset viedään pois”…” Nyt on valket seinät ja kukat ikkunalla, voisinpa juoksennella auringon alla.” ”Mummo toi kukkapuketin, jos sä viet mut pois mukanas, laitan ympärille rusetin…”

Pimeessä taitaa joka tapauksessa nähdä parhaiten. ”Tässä nyt, tässä nyt, tässä hetkessä elämäsi sun. Laula vaikka kusilaarilla aaria, sano oma sana, laula oma laulu, kirjoita se kirja, maalaa jo se taulu.”

En käy tätä tässä enempää avaamaan, se aukeaa kun kuuntelee. Kuuntele siis NYT! Ja kannattaa kuunnella myös sitä nuorta kaveria siinä vierellä!

Mainokset

1 kommentti

  1. iidams said,

    Tää on hieno kappale. Kuulin sen ekan kerran radiossa junamatkalla… kertoo miusta hirmu hyvin nuoren ihmisen pahasta olosta, turhautumisesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: