Vielä yksi

kesäkuu 24, 2011 at 9:03 am (Elämä) ()

Kesävieraat lähtivät tuliaisostoksille, ja käytän tämän ajan hyödyksi nostamalla vielä yhden kortin. Se sopiikin hyvin tehdä näin juhannustaikojen aikaan. Itselle juhannus, ainakin näin vanhemmiten, tulee mäntysuovan, koivun ja puhtaiden  lakanoiden tuoksusta. Niitä on kaikkia onneksi luvassa. Eilinen paholainen olikin erittäin rohkaiseva kortti, vaikka muulta näyttikin. Pirullista huumoria muuten, että juuri kuudes kortti osui paholaiselle. Tänään aioin yksinkertaisesti kysyä tai pyytää jotain yhteenvetoa tai ratkaisua. Summa summarum siis:

Nostamassani kortissa on kiharapäinen nuorukainen, joka takoo parhaillaan vasaralla ja taltalla tähtikuviota kahdeksanteen laattaan. Jonkinlainen seppä siis. Hän näyttää tyytyväiseltä ja rauhalliselta. Viereiseen pylvääseen on jo ripustettu viisi valmista tähtilaattaa. Penkin vieressä ripustamista odottaa kaksi uutta. Työskentelyn takana häämöttää kaupunki. En osaa sanoa tästä muuta kuin, että  tähän varmaan sisältyy se ajatus ”peruna kerrallaan”. Kun keskittyy meneillään olevaan tehtävään, unohtuu kaikki muu ja tulee tyytyväinen olo, kun saa jotain valmiiksi.

Eletään siis vain eteenpäin tehtävä ja päivä kerrallaan.

Mainokset

2 kommenttia

 1. justnyt said,

  Luen kirjoittamaasi, uusia ja sattumanvaraisesti aikaisempia. Aina ”kolahtaa”. Hyvällä tavalla, mutta myös hämmentävällä. Tämä samuus.

  Ja rapu olen minäkin.

  Hyvää juhannusta!

  • Päivi said,

   Kiitos! Kiva kuulla! Minuun kolahtivat vastaavasti sinun runosi! Pistäydytään toistemme luonna jatkossakin! Hyvää juhannusta sukulaissielulle ja lajitoverille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: